Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Kalvadosas - tai alkoholinis gėrimas, gaminamas iš obuolių sidro distiliacijos būdu. Skirtingų veislių obuoliai surenkami ankstyvą rudenį, brandinami, o vėliau iš jų spaudžiamos sultys, kurios fermentuojamos. Gautas sidras distiliuojamas ir brandinamas ąžuolo statinėse ne mažiau kaip 3 metus. Kalvadosas gaminamas Prancūzijos šiaurės vakaruose, Normandijos regione. Kalvadoso kilmės taisyklės (Appellation d'Origine Controlee) apibrėžia 3 zonas, kuriose gali būi gaminamas kalvadosas. Pays d'Auge regionas yra griežtesnio reglamentavimo zona, kurioje taikomi papildomi kokybės reikalavimai.