Rooster Rojo Añejo

Rooster Rojo Añejo

Tres Generaciones® Añejo (dėž.)

Tres Generaciones® Añejo (dėž.)

Cenote™ Cristalino

Grynasis kiekis
0,7 l
Alkoholio koncentracija
40%
Kilmė
Meksika
Prekės ženklas
Cenote
Kiekis pakuotėje
6
70.99
70,99 €
Žymės : TEQUILA , Cenote
Yra: Yra sandėlyje
SKU
A21434004

Cenote Tequila Cristalino yra pagaminta iš 100% Agave Azul Cenote Añejo spirito, brandinto daugiau nei metus amerikietiško ąžuolo statinėse ir filtruoto per aktyvuotos anglies filtrus. Anglies filtrai sukurti specialiai šiai gamyklai, kad užtikrintų jog filtracijos metu gintarinės spalvos Cenote Añejo spiritas taptų skaidrus kaip krištolas ir išsaugotų brandintos agavos spirito aromatų puokštę. Cenote Cristalino aromatui būdingos keptos agavos, žolelių, balto pipiro ir vanilės natos. Skonyje dominuoja subtilus vanilės saldumas su šviežiai nuskintų žolelių, juodojo šokolado, cinamono prieskoniu.

Cenote – tai gėlo vandens baseinai, randami Jukatano pusiasalyje, pietryčių Meksikoje, susidarę sugriuvus porėtoms kalkakmenio uolienoms. Majų gentis kūrėsi kaimuose šalia šių „šventųjų šulinių“, nes tikėjo, kad jie yra portalas kalbėtis su dievais.

Cenote Tequila gaminama Fábrica de Tequilas Finos distilerijoje, esančioje Tequila mieste. Tyras vulkaninis vanduo, naudojamas Cenote Tequila gamyboje, yra išgaunamas iš artezinio šulinio, esančio pačioje distilerijoje virš Jalisco ugnikalnio. Siekdami pagaminti aukščiausios kokybės tekilą, 100% mėlynoji agava yra auginama iki pilnos brandos (mažiausiai 6-7 metus), Jalisco žemumų regione. Būtent šio regiono agava pasižymi „žaliomis“ skonio natomis. Agavos augalų širdys – piños – supjaustomos į 2–4 vienodo dydžio dalis, kad būtų užtikrintas tolygus skrudinimas, o paskui rankomis, kaip plytos viena ant kitos, dedamos į garų krosnį. Jos skrudinamos 10–12 valandų, kol krakmolas virsta cukrumi. Vėliau piños yra susmulkinamos ir sumaišomos su vandeniu, o šis mišinys perleidžiamas per volelius, kad išspaustų daug cukraus turinčių sulčių, vadinamų „medaus vandeniu“. Šis skystis yra perkeliamas į nerūdijančio plieno talpyklas, kur pasitelkiant natūralias mieles, fermentacija vyksta iki 3 dienų. „Double Pot“ distiliacijai yra naudojamos vario bei nerūdijančio plieno talpyklos, kurios padeda atskleisti geriausias Cenote tekilos skonio savybes.

„Master Distiller“ Arturo Fuentes ir „Master Blender“ Luís Alejandro García Páez prižiūri kiekvieną Cenote Tequila gamybos žingsnį, kad būtų užtikrinta aukščiausia tekilos kokybė.

Search engine powered by ElasticSuite