The store will not work correctly when cookies are disabled.
AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Miltus sumaišykite su sausomis mielėmis ir užpilkite šiltu vandeniu. Įmaišykite druską.
Tešlą gerai minkykite rankomis (apie 7 min.). Sudėkite ją į švarų indą ir apšlakstykite dviem šaukštais TORRES alyvuogių aliejaus „El Siilencio Arbequina“.
Uždenkite tešlą drėgnu rankšluosčiu ir kildinkite kambario temperatūroje apie 45 min., kol padvigubės.
Iškilusią tešlą sudėkite į kepimo formą, pirštais įspauskite duobutes, sudėkite prieskonines žoleles, alyvuoges ir viską gausiai apšlakstykite likusiu alyvuogių aliejumi, užberkite druskos.
Kepkite orkaitėje 210 °C temp. apie 20 min.
Iškeptą duonelę supjaustykite ir patiekite su TORRES NATUREO nealkoholiniu vynu „Rose“.