Takai su krevetėmis

Takai su krevetėmis

Uogų pyragas

Uogų pyragas

Duonelė prie vyno su žolelė

Content:
Taurės tipas:
Receptas:
  • 500 g miltų
  • 7 g sausų mielių
  • 350–400 ml šilto vandens
  • Žiupsnelio druskos
  • 5–6 šaukštų TORRES alyvuogių aliejaus „El Siilencio Arbequina“
  • 2–3 šviežio rozmarino šakelių, tiek pat čiobrelio šakelių

6–8 asm. Gaminimo laikas: apie 2 val.

 

Produktų rinkinys kokteiliui:
Kiekis Image Prekės pavadinimas Volume(L) ABV, % Kaina
- +
Torres Natureo Rose 0.00% Volume(L) 0,75 l ABV, % 0% Kaina
- +
Torres Silencio Arbequina alyvuogių aliejus Volume(L) 0,5 l ABV, % non-alcoholic Kaina
Yra sandėlyje
SKU
K2191

6–8 asm. Gaminimo laikas: apie 2 val.

 

  1. Miltus sumaišykite su sausomis mielėmis ir užpilkite šiltu vandeniu. Įmaišykite druską.
  2. Tešlą gerai minkykite rankomis (apie 7 min.). Sudėkite ją į švarų indą ir apšlakstykite dviem šaukštais TORRES alyvuogių aliejaus „El Siilencio Arbequina“.
  3. Uždenkite tešlą drėgnu rankšluosčiu ir kildinkite kambario temperatūroje apie 45 min., kol padvigubės.
  4. Iškilusią tešlą sudėkite į kepimo formą, pirštais įspauskite duobutes, sudėkite prieskonines žoleles, alyvuoges ir viską gausiai apšlakstykite likusiu alyvuogių aliejumi, užberkite druskos.
  5. Kepkite orkaitėje 210 °C temp. apie 20 min.
  6. Iškeptą duonelę supjaustykite ir patiekite su TORRES NATUREO nealkoholiniu vynu „Rose“.
Search engine powered by ElasticSuite