Takai su krevetėmis

Takai su krevetėmis

Uogų pyragas

Uogų pyragas

Duonelė prie vyno su žolelė

Sugrupuotos prekės
Prekės pavadinimas Kiekis
Torres Natureo Rose 0.00%
Reguliari kaina 9,19 € Speciali kaina 6,99 €
Torres Silencio Arbequina alyvuogių aliejus
Reguliari kaina 16,60 € Speciali kaina 13,99 €
Yra sandėlyje
SKU
K2191

6–8 asm. Gaminimo laikas: apie 2 val.

  • 500 g miltų
  • 7 g sausų mielių
  • 350–400 ml šilto vandens
  • Žiupsnelio druskos
  • 5–6 šaukštų TORRES alyvuogių aliejaus „El Siilencio Arbequina“
  • 2–3 šviežio rozmarino šakelių, tiek pat čiobrelio šakelių
  • 1 saujos mėgstamų alyvuogių
  • TORRES NATUREO nealkoholinio vyno „Rose“ (patiekimui)
  1. Miltus sumaišykite su sausomis mielėmis ir užpilkite šiltu vandeniu. Įmaišykite druską.
  2. Tešlą gerai minkykite rankomis (apie 7 min.). Sudėkite ją į švarų indą ir apšlakstykite dviem šaukštais TORRES alyvuogių aliejaus „El Siilencio Arbequina“.
  3. Uždenkite tešlą drėgnu rankšluosčiu ir kildinkite kambario temperatūroje apie 45 min., kol padvigubės.
  4. Iškilusią tešlą sudėkite į kepimo formą, pirštais įspauskite duobutes, sudėkite prieskonines žoleles, alyvuoges ir viską gausiai apšlakstykite likusiu alyvuogių aliejumi, užberkite druskos.
  5. Kepkite orkaitėje 210 °C temp. apie 20 min.
  6. Iškeptą duonelę supjaustykite ir patiekite su TORRES NATUREO nealkoholiniu vynu „Rose“.
Search engine powered by ElasticSuite