AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Brandinimas: brandinta ir fermentuota ąžuolo statinėse (5% naujose) 10 mėnesių.
Vyno ypatybės: 50% vyno buvo atlikta malolaktinė fermentacija. Tai tvirtas ir koncentruotas Hawkes Bay Chardonnay vynas. Pasižymi persikų, kepintų riešutų, sviesto, greipfrutų aromatais su ąžuolo natomis. Dėl savo subtilaus ąžuolo poveikio tai vaisiško stilius, puikiai derančio su maistu vynas.
GAMINTOJAS
Esk Valley vyninė istorija prasideda, kaip seras George'as Fistonich‘as 1986 metais įsigijo istorinę Glenvale vyno daryklą iš Bird šeimos. Nuo tada, kai rinką valdė Portai bei Cheresai, Esk Valley vyninė pradėjo kurti reputaciją dėl savo naujoviškų ir kokybiškų vynų.
Pagrindinis vyndarys Gordono Russell sulaužė ribas, pristatydamas naujas vynuogių veisles ir naujus vyno stilius. Naudodama labai tradicinį ir nepriekaištingą požiūrį, įskaitant betonines fermentacijai skirtas talpas, Esk Valley ir toliau plėtoja savo reputaciją bei gamina vyno kolekciją, kuri laikoma viena geriausių Naujojoje Zelandijoje.