The store will not work correctly when cookies are disabled.
JavaScript seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Melionas su kumpiu ir abrikosais
Takai su krevetėmis
Gaspačo kokteilis-sriuba
2–3 asm. Gaminimo laikas: 15 min.
1 nedidelio svogūno
1 česnako skiltelės
½ ilgavaisio agurko, saliero lapkočio (+ nedidelio saliero lapkočio patiekimui)
1 stiklinės PFANNER pomidorų sulčių su druska
2 šaukštų TORRES alyvuogių aliejaus „El Siilencio Arbequina“
1 šaukšto TORRES raudonojo vyno acto „La Oscuridad“
Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
1 saujelės bazilikų lapelių
1 saujos ledukų
Svogūną, česnaką, agurką ir salierą sudėkite į virtuvinį smulkintuvą.
Užpilkite PFANNER pomidorų sultimis su druska ir leiskite pastovėt apie 10 min.
Viską pagardinkite TORRES alyvuogių aliejumi „El Siilencio Arbequina“, TORRES raudonojo vyno actu „La Oscuridad“, šviežiai grūstais pipirais ir bazilikų lapeliais.
Viską labai gerai sutrinkite virtuviniu trintuvu ir patiekite su ledukais bei nedideliu saliero lapkočiu.
Search engine powered by ElasticSuite