Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Pagrindiniai reikalavimai, kad viskis galėtų būti vadinamas burbonu, yra šie: Jis turi būti pagamintas JAV Kukurūzai turi būti pagrindinė grūdinė žaliava (ne mažiau kaip 51%) Kiekvienam brandinimui turi būti naudojamos naujos, degintos baltojo ąžuolo statinės Negalima naudoti jokių pridėtinių ingredientų (karamelės, dažiklių ar pan.) Spiritas negali būti distiliuojamas aukštesnio nei 80% alk. tūrio Spiritas negali būti pilamas į statines aukštesnio nei 62,5% alk. tūrio Burbonas negali būti pilstomas į butelius mažesnio nei 40% alk. tūrio Kentucky Straight Burbonas privalo ne mažiau kaip 2 metus būti brandinamas Kentukio valstijoje Jim Beam Apple gaminamas sumaišius „Jim Beam Kentucky Straight“ burboną su aukštos kokybės obuolių likeriu.