Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Oficialiuose burbono gamybos reikalavimuose nurodomas 2 metų privalomas brandinimas naujose baltojo amerikietiško ąžuolo statinėse. Jim Beam White yra brandinamas dvigubai ilgiau – 4 metus. Jim Beam Black brandinamas dar ilgiau – 6 metus - ir todėl yra švelnaus, , rafinuoto skonio. Ilgesnis brandinimas ąžuolo statinėse suteikia viskiui sodresnę, tamsesnę spalvą, turtingesnį aromatą ir švelnesnį, kompleksišką skonį. Skoninės savybės: Spalva – sodri gintarinė Aromatas – gilus, su ažuolo, karamelės, vanilės ir cinamono natomis Skonis –, turintis daugiau karamelės, gerai subalansuotas, turtingas ir kvapnus Poskonis –ilgai išliekantis ir švelnus 2016 IWSC apdovanojimuose Jim Beam Black laimėjo Burbono Trofėjų: Geriausiai įvertintas burbonas pasaulyje. Šaltinis: https://www.jimbeam.com/en-int