The store will not work correctly when cookies are disabled.
AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Skoninės savybės:
Spalva – šviesios karamelės
Aromatas – ąžuolo su vanile, prieskonių natomis
Skonis – vidutinio, su švelnia karamelės ir vanilės užuomina
Poskonis – skrudinto ąžuolo su šiek tiek saldumo
Pagrindiniai reikalavimai, kad viskis galėtų būti vadinamas burbonu, yra šie:
Jis turi būti pagamintas JAV
Kukurūzai turi būti pagrindinė grūdinė žaliava (ne mažiau kaip 51%)
Kiekvienam brandinimui turi būti naudojamos naujos, degintos baltojo ąžuolo statinės
Negalima naudoti jokių pridėtinių ingredientų (karamelės, dažiklių ar pan.)
Spiritas negali būti distiliuojamas aukštesnio nei 80% alk. tūrio
Spiritas negali būti pilamas į statines aukštesnio nei 62,5% alk. tūrio
Burbonas negali būti pilstomas į butelius mažesnio nei 40% alk. tūrio
Kentucky Straight Burbonas privalo ne mažiau kaip 2 metus būti brandinamas Kentukio valstijoje
Jim Beam gamyboje naudojamas kukurūzų (ne mažiau kaip 51 %), rugių ir miežių salyklo mišinys bei per kalkakmenius filtruotas, salsvas Kentukio vanduo, neturintis savyje geležies ir puikiai tinkantis viskio gamybai. Mišinys fermentuojamas su tos pačios kilmės mielėmis, kurias pradėjo naudoti dar ketvirtoji Beam šeimos karta pasibaigus JAV prohibicijos laikotarpiui, ir taip gaunamas į alų panašus skystis. Jis distiliuojamas – garai sukoncentruojami į 62,5 % alkoholį. Ši žaliava pilama į iš vidaus degintas naujas amerikietiško ąžuolo statines ir jose brandinama dvigubai ilgiau, nei to reikalauja įstatymas – net 4 metus. Tai suteikia gėrimui daugiau spalvos ir skonio.
Skoninės savybės:
Spalva – šviesios karamelės
Aromatas – ąžuolo su vanile, prieskonių natomis
Skonis – vidutinio, su švelnia karamelės ir vanilės užuomina
Poskonis – skrudinto ąžuolo su šiek tiek saldumo