Joseph Drouhin Brouilly A.O.P.

Joseph Drouhin Brouilly A.O.P.

Paul Jaboulet Hermitage La Chapelle A.C. 2006

Paul Jaboulet Hermitage La Chapelle A.C. 2006

Joseph Drouhin Laforet Pinot Noir Bourgogne A.O.P.

Alkoholio koncentracija
12.5%
Grynasis kiekis
0,75 l
Spalva / Skonis
Raudonasis / Sausas
Pateikimo temperatūra, oC
12-14⁰C
Laikymo sąlygos
+8 - +20 °
Kiekis pakuotėje
12
Prekės ženklas
Joseph Drouhin
Kilmė / Regionas
Prancūzija / Burgundija
Apeliacija
Bourgogne A.O.P.
Vynuogės
Pinot Noir
25.99
25,99 €
Žymės : VYNAS , Joseph Drouhin , Raudonasis , Pinot Noir
Yra: Yra sandėlyje
SKU
A25173019

Gamyba ir brandinimas: vynuogės atrenkamos iš skirtingų vynuogynų, daugiausiai iš Cote de Beaune. Jos renkamos rankomis, o vėliau transportuojamos į Drouhin rūsius, esančius "en Chavet", Beaune apylinkėse. Atskirtos nuo kekių vynuogės fermentuojamos atvirose medinėse statinėse arba nerūdijančio plieno fermentatoriuose. Fermentavimas ir maceravimas trunka apie 16 dienų.

Vyno ypatybės: šviesios rubino raudonumo spalvos. Skonis primena spaustas uogas (avietes, raudonuosius serbentus ir juoduosius serbentus). Jaučiami šviežių ir saldžių uogų aromatai su lengvais ir elegantiškais taninais.

GAMINTOJAS

Nuo 1880 m. Drouhin vyndarių šeima tvirtai įsišaknijusi Burgundijos žemėje. Būtent tada ji įsikūrė vynuogyne, kuris buvo įsteigtas 1756 m. Beaune miestelio širdyje.

Pradedant pačiu Joseph Drouhin, firmos įkūrėju, baigiant Frederic Drouhin šiandien, keturios kartos turi pastovią reputaciją – kaip nuolat siekiančių pagaminti tik tobulą vyną. Dėl ištikimybės tradiciniams vynų gamybos metodams Drouhin pavyko atskleisti dvi svarbiausias vyno charakterio savybes – kilmę ir derliaus ypatumus.

Joseph Drouhin yra vienas didžiausių Burgundijos ūkių, kuris valdo 80 ha vynuogynų daugiau nei devyniasdešimtyje skirtingų apeliacijų, kurių tarpe daugiau nei du trečdaliai yra Premier Cru ir Grand Cru kategorijos vynuogynai. Didelė augimviečių įvairovė leidžia atskleisti beveik visus galimus Burgundijos vyno niuansus po vieno ūkio stogu. Joseph Drouhin šeima viena pirmųjų pradėjo taikyti "culture raisonnée" metodiką, kai vynuogynuose vengiama chemikalų, o pastaraisiais dešimtmečiais čia pradėjo dominuoti ekologinė ir biodinaminė vynininkystė.

Joseph Drouhin priklauso Primum Familiae Vini (PFV) – tarptautinei aukščiausios klasės vyną gaminančių šeimų asociacijai, kuri buvo įkurta 1992 metais Roberto Drouhino ir Miguelio Torreso iniciatyva. Tai yra unikali neformali šeimos valdomų įmonių asociacija ne tik vyno, bet ir platesniame verslo pasaulyje. Asociacijos narių tikslas yra ginti ir puoselėti šeimos valdomų įmonių tradicijas ir vertybes, kurias galima būtų perduoti ateities kartoms.

Search engine powered by ElasticSuite