Granatų kokteilis su gvazdikėliais

Granatų kokteilis su gvazdikėliais

Nealkoholinis rožinis džintonikas

Nealkoholinis rožinis džintonikas

Karštas nealkoholinis pasiflorų ir citrusinių vaisių punšas

Content:
Taurės tipas:
Receptas:
  • 2 apelsinų
  • 1 aitriosios paprikos (Piri piri)
  • 1 citrinos
  • 4 šaukštų GIFFARD pasiflorų sirupo
  • 200 ml PFANNER mangų ir pasiflorų nektaro
  • 300 ml TORRES nealkoholinio vyno „Natureo Syrah“
  • Pas
Į aukštą stiklinę pridėti ledo kubelių, supilti mangų nektarą, citrinos sultis ir medaus sirupą, o pabaigoje užpilti SanPellegrino imbieriniu limonadu. Ant mokteilio viršaus uždėti agurko juostelę. Rinkinys: 4 mokteiliai.
Produktų rinkinys kokteiliui:
Kiekis Image Prekės pavadinimas Volume(L) ABV, % Kaina
- +
Giffard PASIFLORŲ sirupas Volume(L) 1,00 l ABV, % non-alcoholic Kaina
- +
Pfanner Mangų-pasiflorų nektaras Volume(L) 1,00 l ABV, % non-alcoholic Kaina
- +
Torres Natureo Syrah 0.00% Volume(L) 0,75 l ABV, % 0% Kaina
Yra sandėlyje
SKU
K2154
Į aukštą stiklinę pridėti ledo kubelių, supilti mangų nektarą, citrinos sultis ir medaus sirupą, o pabaigoje užpilti SanPellegrino imbieriniu limonadu. Ant mokteilio viršaus uždėti agurko juostelę. Rinkinys: 4 mokteiliai.
  1. 1 apelsino žievelę sutrinkite su 1 aitriąja paprika ir sumaišykite su apelsinų ir citrinos sultimis. Gautą masę nukoškite.
  2. Puode sumaišykite GIFFARD pasiflorų sirupą, PFANNER mangų ir pasiflorų nektarą, TORRES nealkoholinio vyną „Natureo Syrah“, citrusų sulčių mišinį ir pašildykite iki 50–60 °C temp.
  3. Gėrimą patiekite karštą, papuoškite pasifloros skiltele ar aitriąja paprika.
Search engine powered by ElasticSuite