The store will not work correctly when cookies are disabled.
AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Karštas nealkoholinis pasiflorų ir citrusinių vaisių punšas
Content:
Taurės tipas:
Receptas:
2 apelsinų
1 aitriosios paprikos (Piri piri)
1 citrinos
4 šaukštų GIFFARD pasiflorų sirupo
200 ml PFANNER mangų ir pasiflorų nektaro
300 ml TORRES nealkoholinio vyno „Natureo Syrah“
Pas
Į aukštą stiklinę pridėti ledo kubelių, supilti mangų nektarą, citrinos sultis ir medaus sirupą, o pabaigoje užpilti SanPellegrino imbieriniu limonadu. Ant mokteilio viršaus uždėti agurko juostelę. Rinkinys: 4 mokteiliai.
Į aukštą stiklinę pridėti ledo kubelių, supilti mangų nektarą, citrinos sultis ir medaus sirupą, o pabaigoje užpilti SanPellegrino imbieriniu limonadu. Ant mokteilio viršaus uždėti agurko juostelę. Rinkinys: 4 mokteiliai.