Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Karštas nealkoholinis pasiflorų ir citrusinių vaisių punšas
Karštas nealkoholinis pasiflorų ir citrusinių vaisių punšas
Karštas nealkoholinis pasiflorų ir citrusinių vaisių punšas
Content:
Taurės tipas:
Receptas:
2 apelsinų
1 aitriosios paprikos (Piri piri)
1 citrinos
4 šaukštų GIFFARD pasiflorų sirupo
200 ml PFANNER mangų ir pasiflorų nektaro
300 ml TORRES nealkoholinio vyno „Natureo Syrah“
Pas
Į aukštą stiklinę pridėti ledo kubelių, supilti mangų nektarą, citrinos sultis ir medaus sirupą, o pabaigoje užpilti SanPellegrino imbieriniu limonadu. Ant mokteilio viršaus uždėti agurko juostelę. Rinkinys: 4 mokteiliai.
1 apelsino žievelę sutrinkite su 1 aitriąja paprika ir sumaišykite su apelsinų ir citrinos sultimis. Gautą masę nukoškite.
Puode sumaišykite GIFFARD pasiflorų sirupą, PFANNER mangų ir pasiflorų nektarą, TORRES nealkoholinio vyną „Natureo Syrah“, citrusų sulčių mišinį ir pašildykite iki 50–60 °C temp.
Gėrimą patiekite karštą, papuoškite pasifloros skiltele ar aitriąja paprika.
Pristatome į namus VISOJE LIETUVOJE. Užsakymams nuo 50 Eurų pristatymas NEMOKAMAS. Prekes Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio miestuose pristatome per 2 darbo dienas, o kitose vietovėse per 7 darbo dienas. Tel. +370 800 77000, el. paštas: amberdrinks@amberbev.com