Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
LAPHROAIG (tariamas „la-froyg“) 10YO Islay Single Malt – pagrindinis, bazinis Laphroaig šeimos viskis. Jis šiandien vis dar distiliuojamas tuo pačiu būdu, kurį prieš 75 metus išrado ir pradėjo naudoti Ian Hunter, paskutinis distilerijos įkūrėjų palikuonis, tuomet vadovavęs distilerijai. Gaminant Laphroaig viskius daiginti miežiai yra džiovinami virš kūrenamų durpių, iškasamų saloje. Durpių prisotinti dūmai suteikia Laphroaig viskiui išskirtinį, turtingą ir intensyvų skonį bei jūros dumblių, durpių dūmų, susimaišiusį su vaisiais ir vanile kvapą. Laphroaig 10 YO yra brandinamas ne mažiau nei 10 metų, tam naudojant ex burbono statines. Laphroaig buvo pirmieji, pradėję naudoti ex burbono statines škotiškų viskių brandinimui. Skoninės savybės: Spalva – natūrali, auksinė Kvapas - jūros dumblių, durpių dūmų, vaisių ir vanilės Skonis – tirštas, kupinas dūmų, druskos ir tariamo saldumo Poskonis - ilgai išliekantis