AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Le Serre Nuove, „antrasis“Ornellaia vynas gimė 1997 m., nusprendus vykdyti dar griežtesnę atranką Ornellaia vyno mišiniui. Pagamintas iš 65% Merlot, 25% Cabernet Sauvignon bei 10% Cabernet Franc vynuogių, išaugintų jaunesnėse vynuogynų dalyse.
Vynuogės buvo surenkamos rankomis į 15 kg krepšelius. Siekdami toliau gerinti uogų selekcijos kokybę, 2016 m. įdiegta ne tik skynimas rankomis, bet ir optinė selekcija. Kiekviena vynuogių veislė iš atskiro vynuogyno buvo fermentuojama ir brandinama ąžuolo statinėse atskirai. Alkoholio fermentacija vyko dvi savaites nerūdijančio plieno bei betoninėse talpose 22–28 °C temperatūroje, maceracija apie 10–15 dienų. Po malolaktinės fermentacijos vynas pirmus 12 mėn. brandintas atskirai ąžuolo statinaitėse (25% naujų ir 75% vienerius metus naudotų statinių), po to sumaišytas tarpusavyje ir brandintas dar 3 mėn. Vėliau vynas butelyje brandintas dar mažiausiai 6 mėn. prieš išleidžiant į rinką.
Brandinimo potencialas butelyje – mažiausiai 10 metų.