The store will not work correctly when cookies are disabled.
JavaScript seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Kavos skonio šokoladainis
Sūdyti karamelizuoti riešutai
Makaronai su Bolonijos padažu
3–4 asm. Gaminimo laikas: apie 1.5 val.
1 nedidelio svogūno, nedidelės morkos, saliero lapkočio
2–3 skiltelių česnako
2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus
300 g maltos jautienos
1 šaukšto pomidorų pastos
Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų, džiovintų raudonėlių, džiovintų bazilikų
½ stiklinės raudonojo vyno
300 g konservuotų pomidorų
1 stiklinės sultinio
600 g virtų spagečių
60 g tarkuoto kietojo sūrio
20 g šviežių bazilikų
30 g gražgarsčių
SANPELLEGRINO gazuoto mineralinio vandens (paruošimui)
Svogūną, morką, saliero lapkotį ir česnaką supjaustykite smulkiais kubeliais.
Prikaistuvyje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir jame apkepkite smulkintas daržoves.
Sudėkite maltą jautieną ir išmaišykite, gerai apkepinkite apie 5–6 min., tuomet sudėkite pomidorų pastą ir prieskonius. Pakepkite dar 2–3 min.
Supilkite raudonąjį vyną ir nugarinkite, sudėkite konservuotus pomidorus ir supilkite sultinį.
Ant nedidelės kaitros virkite apie 1 val.
Išvirus padažui sudėkite virtus spagečius ir gerai išmaišykite.
Patiekdami apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu, papuoškite šviežiais bazilikais ir gražgarstėmis.
Patiekite kartu su S.PELLEGRINO gazuotu mineraliniu vandeniu.
Search engine powered by ElasticSuite