AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Derliaus nuėmimo metu nuskinamos tik tos kekės, kuriose yra ne mažiau kaip 50% Botrytis Cinerea kilminguoju puviniu paveiktų uogų. Fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose 20-30 dienų. Tada vynas šešis mėnesius brandinamas Vengrijos ąžuolo statinėse (136 litrų „Gönc“ ir 220 litrų „Szerednye“) ir 10 mėnesių buteliuose prieš išleidžiant į rinką.
GAMINTOJAS
Tokaj Oremus 1993 m. Vengrijoje įkūrė Bodegas Vega Sicilia, legendinė Ispanijos vyninė. Bodegas Vega Sicilia savininkai – Alvarez šeima, - nuo pat vynuogynų pasodinimo dienos nuolat dosniai investavo į Tokaj Oremus vyno kokybę, atsižvelgdami į regiono tradicijas, istorinę patirtį, vietos vyndarių žinias, siekdami vienintelio tikslo – gaminti patį geriausią vyną.
Tokaj Oremus siekia gaminti vynus, turinčius savitą skonį ir charakterį; vynus, atspindinčius regiono tradicijas, vynuogynų mikroklimato charakteristikas, vietinių vynuogių ypatybes ir nuoširdų žmonių darbą.