Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Brendis gaminamas iš Macabeo, Xarello ir Parellada vynuogių, naudojant dvigubos distiliacijos metodą. Brandinamas solera metodu amerikietiško ąžuolo statinėse. Seniausias distiliatas brandinamas 5 metus. Aiški topazo spalva, su žalsvais ir seno aukso atspalviais bei giliu ir tirštu aromatu, atskleidžiančiu graikiškų riešutų ir džiovintų vaisių kvapų niuansus. Skonis intensyvus, švelnus ir koncentruotas, su švelniais vanilės ir cinamono poskoniais.
Torres šeima brendį gamina nuo 1928 metų. Beveik 9 dešimtmečius šeima tobulina brendžio gamybos procesus. Kiekviena Torres karta prisidėjo prie distiliavimo, brandinimo bei maišymo procesų tobulinimo.