Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Po brandinimo prancūziško ąžuolo statinėse brendis yra filtruojamas panaudojant mineralus, kurių pagalba pašalinama spalva, tačiau išsaugomos ir subalansuojamos skonio bei aromato savybės.
Šis skaidrus krištolinio blizgesio brendis atskleidžia saldžius vaisiškus aromatus, kuriuos papildo žoliškos ir citrusinės pirminės žaliavos natos, o medaus ir vanilės natos suteikiamos brandinimo skrudintoje ąžuolo statinėje dėka. Burnoje brendis yra švelnios tekstūros, salsvo vaisiško skonio ir švaraus, aromatingo poskonio. Rekomenduojama patiekti atvėsinta arba su ledu.