AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Cabernet Sauvignon vynuogės, iš kurių daromas šis raudonasis vynas, yra renkamos istoriniame 29 ha Mas La Plana vynuogyne, kuriame senų vynmedžių amžius svyruoja nuo 40 iki 60 metų. Sąnašinis dirvožemis, kurį sudaro žvyro, smėlio ir molio sluoksniai turi vidutinį vandens pralaidumą, kas yra privalumas šiltame Penedeso klimate. Cabernet Sauvignon vynuogių kekės skinamos rankomis pasirinktuose vynuogyno ploteliuose priklausomai nuo konkretaus derliaus charakteristikų, tad šio vyno gamybai kasmet panaudojama tik geriausiai įvertinta Mas La Plana vynuogyno derliaus dalis. Vynas yra brandinamas 18 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse, kurių 85 proc. yra naujos. Po pasirodymo rinkoje šis vynas tinkamas brandinti butelyje ir savo piką pasiekia mažiausiai po 10-15 metų.
Pirmasis Mas La Plana vyno derlius buvo pagamintas 1970 metais ir per tą laiką tapo daugiausiai apdovanojimų pelniusiu Cabernet Sauvignon vynu iš Ispanijos. Jau 1979-aisiais buvo nuspręsta šį vyną pristatyti viename prestižiškiausių to meto vyno konkursų – Paryžiaus vynų olimpiadoje „Gault-Millau“, kur „Torres Mas La Plana“ laimėjo aukso medalį. Šis aukštas apdovanojimas buvo pasiektas aklos degustacijos metu varžantis su geriausiais pasaulio vynais.