Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Raudonasis Salmos vynas gaminamas iš Cariñena, Garnacha ir Syrah vynuogių. Vynmedžiai auga stačiuose šlaituose akmeningame skalūno dirvožemyje, kuris būdingas Priorato regionui. Vynas brandinamas 14 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse (25% naujos) ir tinkamas papildomam brandinimui butelyje mažiausiai 8-10 metų.
Tamsios vyšnių spalvos, intensyvus ir koncentruotas vynas su išraiškingais tamsių uogų aromatais, kuriuos papildom džiovintų slyvų natos. Burnoje tvirtas ir gaivus su aksominiais taninais, apvalaus ir tvaraus skonio. Gerai dera prie žvėrienos ir raudonos mėsos (ėrienos).