AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Tai Vega Sicilia vyninės vynas - vėliavnešys. Skirtingų proporcijų Tempranillo bei Cabernet Sauvignon vynuogės maišomos pagaminti šį išskirtinį vyną.
Vyno, laikomo idealiose sąlygose, brendimo potencialas 40-60 metų.
Brandinimas: 24 mėn. didelėse medinėse talpyklose, vėliau 22 mėn. naujose ąžuolo statinėse, 30 mėn. naudotose statinaitėse ir pabaigoje – 30 mėn. mediniuose kubiluose. Pasak vyndarių, „Unico” yra brandinamas statinėse ir buteliuose „tiek, kiek reikia“, t.y. kol vyndariai nenusprendžia, kad vynas yra visiškai tinkamas gerti. Dažniausiai tai užtrunka ne mažiau kaip 10 metų.
GAMINTOJAS
Vega Sicilia - prestižiškiausia Ispanijos vyninė, esanti Ribera del Duero regione. Ją 1864 metais įkūrė Don Eloy Lecanda y Chaves, atvykęs iš Bordo su vietinių vynuogių (Cabernet Sauvignon, Merlot ir Malbec) sodinukais ir pasodinęs jas kartu su Ispanijos vietinėmis vynuogėmis Tinto Fino (dar žinomas kaip Tempranillo) sausringose Ribera dirvose.
Vyninė aukštą reputaciją pradėjo kurti po 1903 m., priklausanti Antonio Herrero, laimėjusi daugybę apdovanojimų. 1982 m. ūkį įsigijo dabartiniai savininkai - Álvarezų šeima.
Ūkio sėkmė pagrįsta kruopščiu požiūriu į įvairius procesus, taip pat vynuogynuose nuimami maži derliai, kas įtakoja aukštą vynų kokybę.