The store will not work correctly when cookies are disabled.
JavaScript seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Sūdyti karamelizuoti riešutai
Melionas su kumpiu ir abrikosais
Vištienos salotos su terijakio padažu
1–2 asm. Gaminimo laikas: apie 20 min.
200 g vištienos krūtinėlės
Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų
2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų tiršto terijakio padažo ,
½ žaliosios citrinos sulčių
1 šaukšto ryžių acto
150 g įvairių salotų lapų
80 g vyšninių pomidorų
60 g agurko
60 g raudonosios paprikos
50 g žaliųjų alyvuogių
HARTRIDGES gaiviojo gėrimo „Root beer“ (patiekimui)
Vištienos krūtinėlę supjaustykite į 5–6 dalis. Įtrinkite ją druska, pipirais, 1 šaukštu alyvuogių aliejaus, 1 šaukštu tiršto terijakio padažo ir žaliosios citrinos sultimis.
Kepkite grilyje arba ant keptuvės iš abiejų pusių po 3–4 min., kol apskrus, o vidus iškeps.
Likusį alyvuogių aliejų sumaišykite su terijakio padažu ir ryžių actu.
Į lėkštę sudėkite dalį nuplautų salotų.
Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau, agurkus ir paprikas supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Daržoves sluoksniuokite kartu su salotų lapais.
Iškeptą vištienos krūtinėlę dėkite ant salotų, viską apšlakstykite paruoštu terijakio padažu ir papuoškite žaliosiomis alyvuogėmis.
Patiekite kartu su HARTRIDGES gaiviuoju gėrimu „Root beer“.
Search engine powered by ElasticSuite