Milanietiškas šnicelis

Milanietiškas šnicelis

Naminiai braškiniai ledai su avietėmis ir rožių žiedlapiais

Naminiai braškiniai ledai su avietėmis ir rožių žiedlapiais

Aštrios vištienos juostelės su pikantišku padažu

Content:
Taurės tipas:
Receptas:

Vištienai:

  • 50 g kukurūzų traškučių
  • 2 kiaušinių baltymų
  • 400 g vištien
4 asm. Gaminimas: 10 min. Kepimas: 15 min.
Produktų rinkinys kokteiliui:
Kiekis Image Prekės pavadinimas Volume(L) ABV, % Kaina
- +
SanPellegrino Melograno & Aranciata Volume(L) 0,33 l ABV, % non-alcoholic Kaina
Yra sandėlyje
SKU
K2206
4 asm. Gaminimas: 10 min. Kepimas: 15 min.
Vištienai:
  1. Lengvai patrupinkite kukurūzų traškučius. Išplakite kiaušinių baltymus iki lengvų putų
  2. Vištienos filė gabaliukus supjaustykite plonomis juostelėmis, apibarstykite druska ir prieskoniais, apvoliokite baltymuose, o po to – traškučiuose. Apvoliotus mėsos gabaliukus dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 190 °C orkaitėje apie 15 min., kol gražiai apskrus
  3. Patiekite su padažu, kukurūzų traškučiais ir papuoškite bazilikų lapeliais
  4. Skanaukite kartu su SANPELLEGRINO limonadu „Melograno & arancia“
Pikantiškas baltasis padažas:
  1. Marinuotą imbierą susmulkinkite
  2. Sumaišykite su majonezu, siračos padažu ir mėgstamomis žolelėmis
Search engine powered by ElasticSuite