Meksikietiškas „burgeris“

Meksikietiškas „burgeris“

Aštrios vištienos juostelės su pikantišku padažu

Aštrios vištienos juostelės su pikantišku padažu

Milanietiškas šnicelis

Content:
Taurės tipas:
Receptas:
  • 2–3 plonų veršienos arba jautienos pjausnių 
  • Žiupsnelio druskos
  • Žiupsnelio ketverių pipirų mišinio
Kiekiai nurodyti 3 asm.
Produktų rinkinys kokteiliui:
Kiekis Image Prekės pavadinimas Volume(L) ABV, % Kaina
- +
Torres Silencio Arbequina alyvuogių aliejus Volume(L) 0,5 l ABV, % non-alcoholic Kaina
- +
Acqua Panna PET Volume(L) 0,5 l ABV, % non-alcoholic Kaina
Yra sandėlyje
SKU
K2165
Kiekiai nurodyti 3 asm.
  1. Nuo pjausnių nupjaukite nereikalingus riebalus, tada berkite druskos ir pipirų. Įkaitinkite orkaitę iki 160 °C temp.
  2. Į dubenį įmuškite kiaušinius, pilkite pieną, suberkite sūrį ir pagardinkite druska bei pipirais. Viską gerai išmaišykite.
  3. Į kitą dubenį suberkite džiūvėsėlius, į dar kitą – miltus.
  4. Mėsą apvoliokite miltuose, pamirkykite kiaušinių plakinyje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose. Tada vėl pamirkykite plakinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Dėkite ant lėkštės ir ruoškite likusius pjausnius. 3. Į keptuvę pilkite aliejų, įkaitinkite ir kepkite šnicelį iš abiejų pusių po 4 min. Tada dėkite ant skardos ir laikykite karštoje orkaitėje, kol kepsite likusius. Po pirmo kepimo aliejaus galite papildyti. 4. Patiekite su mėgstamu garnyru: bulvytėmis su rozmarinais ar salotomis.
  5. Prie patiekalo puikiai tiks ACQUA PANNA negazuoto mineralinio vandens stiklinė.
Search engine powered by ElasticSuite