AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Aromatas: švelniai saldus durpių, lengvas žiedlapių, kartu su citrusiniais vaisiais, ąžuolo žieve, vanile.
Skonis: velvetinis, jaučiasi durpės dūmai ir subalansuoti citruso skoniai, ąžuolo vanilė ir žiedų medus.
Poskonis: švelnus dūmo su ilgai išliekančiu kreminės vanilės saldumu.
THE BALVENIE THE WEEK OF PEAT 14YO viskio istorija prasideda nuo distilerijos vadovo Ian Millar pasakojimo, kai jis, norėdamas paeksperimentuoti su The Balvenie viskio skoniu, užsakė partiją Speyside durpių iš šiaurės rytuose įsikūrusio kaimelio New Pitsligo ir paruošė durpių krosnį, kurioje deginamų durpių dūmas viskio salyklui suteiktų papildomo durpingumo.
Nuo tada, t.y. nuo 2002m., kai šis dūminis The Balvenie viskis buvo pradėtas gaminti, vieną savaitę per metus, dažniausiai vasaros arba žiemos sezono pabaigoje, prieš uždarant distileriją planinei jos priežiūrai ir sutvarkymui, joje yra paruošiama viena dūminio salyklo partija. Jos metu gaunamas viskis, kuriame gausu medaus, vanilės ir citrusinių vaisių natų, su papildomu subtilaus dūmo sluoksniu. Tai ir yra „Week of Peat 14YO“ viskio pagrindas.