AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
BenRiach Smoky 10YO gamyboje naudojamos ir dūminės, ir nedūminės durpės. Distiliatas ne mažiau nei 10 metų brandintas net trijų rūšių statinėse: burbono, Jamaikos romo bei skrudintose naujo ąžuolo.
Spalva: lengva, šilta auksinė, natūraliai statinėse įgyta.
Aromatai: sodrūs sodo vaisių, medaus ir skrudinto ąžuolo.
Skonis: prinokusių kriaušių, nektarinų ir salyklo saldumas, pereinantis į migdolines ir vanilines skonių natas.
Poskonis: subalansuotos saldžio ir dūminės skonio natos.
„The BenRiach“ distilerija yra žinoma kaip viena iš dviejų Speiyside regiono viskio gamyklų, kuriose vis dar naudojamas tradicinis salyklo paruošimo metodas, kai malti salykliniai miežiai daiginimui išplaunami ant plačių grindų ir vartomi tik rankomis. Viskio gamybos procese svarbų vaidmenį vaidina ir statinės, todėl „The BenRiach“ didžiuojasi didele statinių įvairove savo sandėliuose.
„The BenRiach“ yra vienintelė Škotijos salyklinio viskio distilerija, naudojanti net 3 skirtingus distiliavimo būdus: klasikinį, dūminį ir trigubą distiliavimą. Dar XX a. 8-ojo dešimtmečio pradžioje „The BenRiach“ sulaužė nusistovėjusias Speyside regiono viskio gamybos tradicijos ir grįžo prie XIX a. naudoto viskio distiliavimo metodo – vėl ėmė naudoti salyklą, rūkytą dūminėmis Highland regiono durpėmis. Jose gausu medienos, suteikiančios saldžias dūminės skonio natas dūminiamas viskiams „BenRiach“.