AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Aromate dominuoja gėlių ir medaus kvapai su mandarino žievelės nata. Skonį papildo geltonos slyvos ir baltoji nuga. Burnoje sultingas su elegantišku saldžių tropinių vaisių, dūmiškų prieskonių ir vaško poskoniu. Šis vynas yra tinkamas mažiausiai 10 metų brandinimui. Vynas dera prie daugumos paukštienos, žuvies ir baltos mėsos patiekalų grietinėlės padaže, kietesnių sūrių. Švelnus pipiriškumas aptinkamas šiame vyne gerai papildo pikantiškesnius patiekalus. Patiekimo temperatūra 10-12°C.
Ried Lamm yra vienas žymiausių klasifikuotų vynuogynų ne tik Kamptalio regione, bet ir visoje Austrijoje, kuris yra ypatingai vertinamas dėl čia gimstančio ilgaamžio, elegantiško ir ekspresyvaus Grüner Veltliner vyno. Lamm vynuogynas yra išsidėstęs pietrytinėje Heiligenstein kalno pusėje, kur aptinkamas smiltainis ir vulkaninė uoliena, kuriuos padengia priemolis ir liosas. Didelė dirvožemių įvairovė ir vynuogyno ekspozicija sukuria unikalias sąlygas Grüner Veltliner vynuogių auginimui. Derlingumas 35 hl/ha. Vinifikacijos metu leidžiama ilgesnė maceracija su odelėmis, o fermentacija ir vyno brandinimas vyksta skirtingo dydžio ąžuolo statinėse. Vynas 6 mėn. laikomas su mielių nuosėdomis „sur lie“ ir išpilstomas rugpjūčio mėn.