AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Vyno aromatas gaivus, švarus su švelniomis abrikoso ir mineralų natomis. Skonyje abrikoso natas papildo sunokę citrusai, o švelni rūgštis paryškina sultingą šio vyno charakterį. Poskonis ilgas ir apetitiškas. Šis vynas tinka prie žuvies, suši, kalakutienos ir minkštų sūrių, taip prie įvairių salotų ir užkandžių. Patiekimo temperatūra 10-12°C.
Šiam vynui pagaminti Riesling vynuogės buvo skinamos rankomis spalio pradžioje Erste Lage vynuogynuose – Gaisberg ir Heiligenstein. Derlingumas 45 hl/ha. Po keturių savaičių tuose pačiuose vynuogynuose nuimamas derlius skirtas rezerviniams 1ÖTW vynams. Vinifikacijos metu leidžiamas trumpas kontaktas su odelėmis, kad paryškintų vyno aromatingumą, o fermentacijos procesas vyksta žemoje temperatūroje neutralioje plieno talpoje, kad būtų maksimaliai išsaugoti pirminiai vynuogių aromatai. Vėliau vynas buvo 4 mėn. laikomas su mielių nuosėdomis „sur lie“ ir išpilstomas vasario pradžioje.