Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Bloody Mary atsiradimo istorija yra tokia pat miglota, kaip ir pomidorų sultys, iš kurių ji pagaminta. Tačiau kokteilių istorikai vieningai sutaria, kad yra viena atsiradimo istorija, kuri mažiausiai nukrypsta nuo tiesos. Teigiama, kad pirminis kokteilio receptas buvo sukurtas 1920 metais Harry's New York Bar bare Paryžiuje barmeno Fernand Petiot. Po prohibicijos, jam persikrausčius į Manhattan‘ą, Bloody Mary receptas atkeliavo kartu su juo. Čia jis buvo patobulintas ir pradėjo savo populiarumo kelią. Bloody Mary pamėgo ir visiems gerai žinomas rašytojas Ernest Hemingway, be to dabar tai vienas populiariausių kokteilių visame pasaulyje, ypač brunch’o metu.
Finlandia vodka 50ml
Citrinų sultys 10ml
Pomidorų sultys 100 ml
Vorčesterio padažo 2-5 lašų
Tabasko padažo 2-5 lašų
Druskos, maltų juodųjų pipirų
PAGAMINIMO BŪDAS:
Į kokteilių plaktuvą dedame visus ingredientus, dedame kelis ledo gabaliukus, sandariai uždarome ir gerai išplakame. Kokteilį pilame į aukštą stiklinę ir įmetame kelias citrinos skilteles.