Courvoisier „Island Daisy“

Courvoisier „Island Daisy“

Pasiflorų ir apelsinų kokteilis

Pasiflorų ir apelsinų kokteilis

„Bloody Mary“ su kalėdiniais prieskoniais

Content:
Taurės tipas:
Receptas:

1 asm. gaminimo laikas: 5 min.

  • 2 saujų ledukų
  • 50 ml degtinės
  • 100 ml PFANNER pomidorų sulčių
  • Žiupsnelio cinamono, maltų gvazdikėlių, druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų
  • 1 žvaigždinio anyžiaus
  • 1 šaukštelio Vorčesterio padažo
  • 1 šaukšto citrinos sulčių
  • 1–2 lašų tabasko padažo
  • 1 saliero lapkočio (papuošimui)
Produktų rinkinys kokteiliui:
Kiekis Image Prekės pavadinimas Volume(L) ABV, % Kaina
- +
Pfanner pomidorų Volume(L) 0,2 l ABV, % non-alcoholic Kaina
- +
Finlandia Volume(L) 0,05 l ABV, % non-alcoholic Kaina
Yra sandėlyje
SKU
K2179

1 asm. gaminimo laikas: 5 min.

  • 2 saujų ledukų
  • 50 ml degtinės
  • 100 ml PFANNER pomidorų sulčių
  • Žiupsnelio cinamono, maltų gvazdikėlių, druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų
  • 1 žvaigždinio anyžiaus
  • 1 šaukštelio Vorčesterio padažo
  • 1 šaukšto citrinos sulčių
  • 1–2 lašų tabasko padažo
  • 1 saliero lapkočio (papuošimui)
  1. Į kokteilinę sudėkite 1 saują ledukų, supilkite degtinę, PFANNER pomidorų sultis, dėkite prieskonius, pilkite Vorčesterio padažą, citrinos sultis ir tabasko padažą.
  2. Gerai išplakite.
  3. Į stiklinę sudėkite likusį ledą ir perkošdami supilkite kokteilį.
  4. Patiekdami įdėkite šiaudelį, berkite šviežiai grūstų pipirų ir papuoškite saliero lapkočiu.
Search engine powered by ElasticSuite