Avietinis nealkoholinis rožinis kokteilis su rožiniais ledukais

Avietinis nealkoholinis rožinis kokteilis su rožiniais ledukais

Gaspačo kokteilis-sriuba

Gaspačo kokteilis-sriuba

Pasiflorų ir apelsinų kokteilis

Content:
Taurės tipas:
Receptas:

1–2 asm. Gaminimo laikas: 10 min.

  • Žiupsnelio kvapiųjų pipirų
  • ½ šaukštelio aitriosios paprikos
  • 1–2 laurų lapų
  • 1 saujos ledukų
  • ½ stiklinės PFANNER mangų ir pasiflorų nektaro
  • ½ stiklinės SAN PELLEGRINO limonado „Chinotto“
Produktų rinkinys kokteiliui:
Kiekis Image Prekės pavadinimas Volume(L) ABV, % Kaina
- +
Pfanner Mangų-pasiflorų nektaras Volume(L) 1,00 l ABV, % non-alcoholic Kaina
Yra sandėlyje
SKU
K2187

1–2 asm. Gaminimo laikas: 10 min.

  • Žiupsnelio kvapiųjų pipirų
  • ½ šaukštelio aitriosios paprikos
  • 1–2 laurų lapų
  • 1 saujos ledukų
  • ½ stiklinės PFANNER mangų ir pasiflorų nektaro
  • ½ stiklinės SAN PELLEGRINO limonado „Chinotto“
  1. Pipirus, aitriąsias paprikas ir laurų lapus sutrinkite prieskonių trintuve.
  2. Trintus prieskonius sumaišykite su PFANNER mangų ir pasiflorų nektaru ir supilkite ant ledukų.
  3. Tada pilkite SAN PELLEGRINO limonadą „Chinotto“
Search engine powered by ElasticSuite