Naminiai braškiniai ledai su avietėmis ir rožių žiedlapiais

Naminiai braškiniai ledai su avietėmis ir rožių žiedlapiais

Ravioliai su rikota, bazilikais ir šilauogėmis

Ravioliai su rikota, bazilikais ir šilauogėmis

Cezario salotos su kepta lašiša ir citrininiu padažu

Content:
Taurės tipas:
Receptas:
  • 1 didelės arba 2 nedidelių gūžių romaninių salotų
  • 200 g keptos lašišos
  • 50 g baltos duonos skrebučių*
  • 50 g kietojo sūrio SAN PELLEGRINO natūralaus gazuoto mineralinio vandens (patiekimui)

Padažui:

  • 1 kiaušinio
  • 4 ančiuvių 1
  • skiltelės česnako
  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio
  • 30 g aliejaus
  • ½ citrinos
  • 1–2 šaukštų majonezo (pagal skonį)
Produktų rinkinys kokteiliui:
Kiekis Image Prekės pavadinimas Volume(L) ABV, % Kaina
- +
S.Pellegrino Volume(L) 0,25 l ABV, % non-alcoholic Kaina
Yra sandėlyje
SKU
K2208
  • 1 didelės arba 2 nedidelių gūžių romaninių salotų
  • 200 g keptos lašišos
  • 50 g baltos duonos skrebučių*
  • 50 g kietojo sūrio SAN PELLEGRINO natūralaus gazuoto mineralinio vandens (patiekimui)

Padažui:

  • 1 kiaušinio
  • 4 ančiuvių 1
  • skiltelės česnako
  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio
  • 30 g aliejaus
  • ½ citrinos
  • 1–2 šaukštų majonezo (pagal skonį)
  1. Nuplaukite salotų lapus ir suplėšykite stambesniais gabalėliais.
  2. Padažui skirtą kiaušinį įdėkite į verdantį vandenį ir virkite 2 min.
  3. Iš lukšto šaukšteliu išimkite visą kiaušinį ir dėkite į elektrinio trintuvo indą. Taip pat dėkite ančiuvius, česnaką, berkite tarkuoto sūrio, pilkite aliejaus, įtarkuokite citrinos žievelės ir išspauskite sulčių. Viską sutrinkite. Įdėkite majonezo ir išmaišykite.
  4. Lėkštėje sudėkite salotų lapus, plėšytą lašišą ir užpilkite padažu. Ant viršaus berkite duonos skrebučių ir tarkuoto sūrio.
  5. Skanaukite kartu su SAN PELLEGRINO natūraliu gazuotu mineraliniu vandeniu.

* Galite naudoti jau pagamintus duonos skrebučius arba pasiruošti jų patys: 4–5 riekelių baltos duonos, aliejaus apšlakstyti skrebučiams, žiupsnelio Provanso žolelių. Duonos riekeles suplėšykite nereguliaraus dydžio gabaliukais ir sudėkite į skardą. Apšlakstykite juos alyvuogių aliejumi ir apibarstykite Provanso žolelėmis. Paskrudinkite 180 °C temp. orkaitėje apie 6–8 min.

Search engine powered by ElasticSuite