Cezario salotos su kepta lašiša ir citrininiu padažu

Cezario salotos su kepta lašiša ir citrininiu padažu

Ravioliai su rikota, bazilikais ir šilauogėmis

Content:
Taurės tipas:
Receptas:
  • 5 kiaušinių
  • 1 šaukštelio druskos
  • 400 g miltų
  • 300 g rikotos
  • 20 g šviežių bazilikų
  • 50 g šilauogių
  • Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų
  • Mėtų lapelių
  • TORRES NATUREO ROSE
2 asm. Gaminimas 30 min.
Produktų rinkinys kokteiliui:
Kiekis Image Prekės pavadinimas Volume(L) ABV, % Kaina
- +
Torres Natureo Rose 0.00% Volume(L) 0,75 l ABV, % 0% Kaina
Yra sandėlyje
SKU
K2209
2 asm. Gaminimas 30 min.
  1. Kiaušinius paplakite su druska, supilkite į persijotus miltus ir užminkykite tešlą. Uždenkite ir palikite pusvalandžiui.
  2. Rikotą pagardinkite kapotais bazilikais, pjaustytomis šilauogėmis, druska ir pipirais. Išplakite kiaušinį.
  3. Tešlą iškočiokite, dėkite rikotos įdaro. Patepkite kraštelius kiaušinio plakiniu ir uždėkite kitą tešlos lapelį. Gerai suspauskite ir nupjaukite kraštus stikline, kad suformuotumėte apvalius virtinius.
  4. Virkite 4–5 min. pasūdytame vandenyje. 
  5. Raviolius papuoškite šilauogėmis ir mėtų lapeliais.
  6. Prie šio patiekalo puikiai tiks taurė TORRES NATUREO ROSE nealkoholinio rausvojo vyno.
Search engine powered by ElasticSuite