The store will not work correctly when cookies are disabled.
JavaScript seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
„Čili“ troškinys su kukurūzų traškučiais
Kavos skonio šokoladainis
Gunkanai su marinuotu tunu
2–3 asm. Gaminimo laikas: apie 30 min.
2–3 džiovintų jūrų dumblių lapų
300 g virtų sušių ryžių
100 g šviežio tuno
1 šaukštelio siračos
1 šaukšto majonezo
½ šaukštelio žuvų padažo, ryžių acto
Žiupsnelio skrudintų sezamų sėklų
30 g marinuoto imbiero sušiams
TORRES NATUREO MUSCAT 0.0% nealkoholinio putojančio vyno (patiekimui)
Džiovintus jūrų dumblių lapus supjaustykite 6–7 cm pločio juostelėmis.
Virtus sušių ryžius padalinkite į 5–6 dalis.
Ryžių kamuoliukus apvyniokite dumblių juostelėmis taip, kad viršuje liktų apie 2 cm dumblių be ryžių.
Šviežią tuną supjaustykite nedideliais kubeliais, sumaišykite su siračos padažu, majonezu, žuvų padažu ir ryžių actu.
Gerai išmaišykite ir keletą minučių pamarinuokite.
Marinuotą tuną sudėkite ant ryžių ir apibarstykite sezamų sėklomis.
Ant viršaus dėliokite marinuotą imbierą sušiams.
Patiekite kartu su TORRES NATUREO MUSCAT 0.0% nealkoholiniu putojančiu vynu.
Search engine powered by ElasticSuite