Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Armanjakas turi daugiau nei 700 metų istoriją bei yra kildinamas išskirtinai iš Prancūzijos. Armanjakas, kaip ir konjakas, yra vienas iš dviejų „Appellation Controllée" brendžių, kurie gaunami tik iš tam tikrame regione surinktų vynuogių. Jis gaminamas Armanjako regione, Gaskonijoje, pietvakarių Prancūzijos dalyje.
Armanjakas yra „eau-de-vie“, gaminamas iš vynuogių, Gerso regiono Prancūzijoje. „Eu-de-vie“ (skaidrus bespalvis vaisių brendis, gaunamas distiliacijos būdu) yra brandinamas naujose statinėse tik tol, kol medienos medžiagų ištirpimo lygis yra optimalus. Tuomet brendis yra perkeliamas į senesnes statines, kad būtų išvengta per didelės medienos įtakos brendžiui ir tęstųsi lėtas procesas: medienoje esančios medžiagos rafinuojamos, atsiranda vanilės ir džiovintų slyvų aromatų, taip pat, alkoholio laipsniai palaipsniui mažėja garuojant. „Eu-de-vie“ įgauna gintaro spalvą, kuri su laiku virsta raudonmedžio spalva. Derlius žymi pagaminimo metus bei leidžia rasti pokyčius, įtakotus pranc. „terroir“ (klimato, žemės, vynuogių gaminimo ypatumų).