Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
„Jim Beam“ Double Oak burbonas yra du kartus brandinamas naujose amerikietiško ąžuolo statinėse, o tai padeda sukurti ypač sodraus skonio burboną: Pirmiausia šis burbonas brandintas 4 metus naujose apanglėjusiose amerikietiško ąžuolo statinėse, o tai yra dvigubai ilgiau nei nurodoma oficialiuose burbono gamybos reikalavimuose. Tuomet jo alk. tūris sumažinamas nuo 62,5% iki 55-60%, tuo tikslu, kad viskis įgautų karamelizuoto cukraus, saldžių natų iš antros statinės. Antrajam brandinimui jis vėl perpilamas į naujas išdegintas baltojo ąžuolo statines ir brandinimas kartojamas, kol pasiekiamas norimas viskio skonis.
GAMINTOJAS:
„Beam Suntory“ Inc. nuo 1795 metų net septynios Beamų šeimos kartos Kentukyje gamino viskį, kuriam 1933 metais buvo suteiktas „Jim Beam“ vardas, siekiant pagerbti James B. Beam, kuris atkūrė distileriją pasibaigus Sausojo įstatymo galiojimui Jungtinėse Valstijose. Tai James B. Beam parašą matome ant kiekvieno „Jim Beam“ butelio.
Šiandien „Jim Beam“ – Nr. 1 burbonas pasaulyje.