Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
„Laphroaig” Quarter Cask viskio vardas siejamas su „Laphroaig” distilerijoje naudojama praktika - po įprastinio brandinimo, viskis pakartotinai brandinamas „ketvirtinėse“ 125 litrų talpos statinėse. Jos suteikia dar ryškesnį medienos skonio pojūtį, daugiau švelnaus saldumo, durpių aromato pusiausvyrą. Gaminant „Laphroaig” viskius daiginti miežiai yra džiovinami virš kūrenamų durpių, iškasamų saloje. Durpių prisotinti dūmai suteikia „Laphroaig” viskiui išskirtinį ir intensyvų skonį bei jūros dumblių, durpių dūmų, susimaišiusį su vaisiais ir vanile, kvapą.