AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Skoninės savybės:
Spalva – aukso
Aromatas – karamelės, primena “toffee” saldainius, vanilės, ąžuolo natos
Skonis – sodrus, tirštas, saldumą keičia dūmo skonis
Poskonis – ilgai išliekantis
„Laphroaig” Quarter Cask viskio vardas siejamas su „Laphroaig” distilerijoje naudojama praktika - po įprastinio brandinimo, viskis pakartotinai brandinamas „ketvirtinėse“ 125 litrų talpos statinėse. Jos suteikia dar ryškesnį medienos skonio pojūtį, daugiau švelnaus saldumo, durpių aromato pusiausvyrą. Gaminant „Laphroaig” viskius daiginti miežiai yra džiovinami virš kūrenamų durpių, iškasamų saloje. Durpių prisotinti dūmai suteikia „Laphroaig” viskiui išskirtinį ir intensyvų skonį bei jūros dumblių, durpių dūmų, susimaišiusį su vaisiais ir vanile, kvapą.
Vietine „Islay“ salos, esančios Škotijoje, kalba Laphroaig reiškia „graži įduba prie plačios įlankos“ arba kitaip - vieta, kokios nėra niekur kitur. Laphroaig distilerija stovi ant Hebridų jūros kranto, kurios energija išnaudojama gamybai. Taip pat sala turtinga durpynais, kurie naudojami viskio gamybai jau daugiau nei 200 metų. Būtent ši įkvepianti aplinka paskatino brolius Aleksandrą ir Donaldą Džonstonus dar 1815 m. padėti Laphroaig spirito varyklą. Nors gamykla sparčiai plečiasi, vis dar gali pasigirti naudojamomis originaliomis krosnimis.