Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Vynuogių kekės yra švelniai suspaudžiamos ir fermentuojamos aukščiausios kokybės prancūziško ąžuolo statinėse. Pasibaigus malolaktinei fermentacijai, vynas, kartu su nuosėdomis, yra brandinamas 9 mėnesius ir vasarą išpilstomas į butelius. Būdingas sodrus, kreminis ir pilnas skonis, kur ąžuolo įtaka puikiai persipina su prisirpusiais vaisiais. Vynas pasižymi puikia struktūra ir koncentruotu skoniu su ilgu, harmoningu poskoniu.
Pristatome į namus VISOJE LIETUVOJE. Užsakymams nuo 50 Eurų pristatymas NEMOKAMAS. Prekes Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio miestuose pristatome per 2 darbo dienas, o kitose vietovėse per 7 darbo dienas. Tel. +370 800 77000, el. paštas: [email protected]