The store will not work correctly when cookies are disabled.
AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
„Joven“ klasės „artesenal“ meskalis gaminamas iš „Espadin“ agavos, taip pat žinomos kaip „Maguey Angustifolia“, augintos apie 7 metus. Skystis pradedamas ruošti tradicinėse požeminėse krosnyse, kur agavos verdamos. Vėliau jos smulkinamos ir fermentuojamos atviruose mediniuose kubiluose, dengtose agavos pluoštu. Gautas skystis per 2 kartus meistriškai distiliuojamas moliu apkamšytuose variniuose distiliavimo puoduose. Tai švelnaus ir vaisių aromatų skonio meskalis.
„Rooster Rojo“ meskalis pagamintas Lopes Sosa Palenque - mažoje kraftinėje distilerijoje San Juan del Rio mieste, Oaxaca, Meksikoje. Kiekvienas butelis pasirašytas „Maestro Mescalero“ Rodolfo Lopez Juan patvirtina, jog laikytasi visų meskalio gamybos procesų. Butelis specialiai užtamsintas, panašus į molinį – kad viduje esančio skysčio neveiktų saulės šviesa ir nenužiūrėtų „bloga akis“ - tokia oaksakiečių tradicija.