AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Vyrauja skrudintos duonos, dūmų natos, persipinančios su kedro, vanilės, cinamono, džiovintų vaisių ir riešutų aromatais. Skonis tirštas su jaučiamais švelniais taninais. Poskonyje išryškėja skrudinto ąžuolo užuominos.
Sodraus, kompleksiško skonio brendis gaminamas iš Xarel•lo, Macabeo ir Parellada vynuogių taikant dvigubos distiliacijos metodą. Brandinamas solera metodu prancūziško ąžuolo statinėse. Seniausias distiliatas brandinamas 15 metų. Būdinga tamsaus gintaro spalva, sodrūs ir elegantiški aromatai. Vyrauja skrudintos duonos, dūmų natos, persipinančios su kedro, vanilės, cinamono, džiovintų vaisių ir riešutų aromatais. Skonis tirštas su jaučiamais švelniais taninais. Poskonyje išryškėja skrudinto ąžuolo užuominos.