AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Tinka prie raudonos mėsos patiekalų, ypač, keptos ant žarijų.
Iš ekologiškų žemės žaliavų.
Kontrolės įstaigos kodas DE-OKO-013
ES/ne ES žemės ūkis
Kontrolę vykdo Viešoji įstaiga "Ekoagros" LT-EKO-001
Pagaminta Čilėje
Cabernet Sauvignon vynuogės renkamos Itata slėnyje, o iš jų pagamintas vynas yra gilios raudonos spalvos. Aromate dominuoja raudonų ir tamsių uogų aromatai, kuriuos papildo prieskonių ir žolelių natos. Burnoje švelnių taninų ir puikios struktūros su gerai subalansuotu poskoniu. Vynas buvo 8 mėn. laikomas naudotose prancūziško ąžuolo statinėse ir gali būti papildomai brandinamas butelyje apie 5-7 metus.