AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Šis vynas tinka prie veršienos ir jautienos, taip pat prie troškinių.
Iš ekologiškų žemės žaliavų.
Kontrolės įstaigos kodas DE-OKO-013
ES/ne ES žemės ūkis
Kontrolę vykdo Viešoji įstaiga "Ekoagros" LT-EKO-001
Pagaminta Čilėje
Carmenere vynuogės renkamos Maule slėnyje, o iš jų pagamintas vynas yra tamsios vyšnių spalvos. Aromate ryškius vaisiškus aromatus papildo švelnių prieskonių natos. Burnoje elegantiško ir sultingo skonio. Vynas buvo 8 mėn. laikomas naudotose prancūziško ąžuolo statinėse ir gali būti papildomai brandinamas butelyje apie 5-7 metus.
Miguel Torres buvo pirmoji užsienio vyninė, įsigijusi vynuogynus Čilėje. „Torres“ šeima vyno gamybai pasirinko Čilę dėl idealios geografinės padėties, puikiai tinkančios vynuogėms auginti, taip pat dėl puikių klimato sąlygų. „Miguel Torres Chile“ per pastaruosius 30 metų tapo viena pirmaujančių Čilės vyno gamintojų kokybės srityje. Čilėje jie pirmieji šalyje fermentacijai pradėjo naudoti nerūdijančio plieno statines bei prancūziško ąžuolo statines raudonų vynų brandinimui. Nors šios jų naudojamos technologijos tuo metu buvo nesuprastos, jas naudodama radikaliai pakeitė regiono vynų kokybę. Tai ypač palietė baltuosius vynus, kurie dėka fermentacijos kontroliuojamoje žemoje temperatūroje, tapo daug aromatingesni, gaivesnio skonio bei vaisiniai.