AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Iš ekologiškų žemės žaliavų.
Kontrolės įstaigos kodas ES-ECO-019-CT
ES žemės ūkis
Kontrolę vykdo Viešoji įstaiga "Ekoagros" LT-EKO-001
Sauvignon Blanc vynuogės šiam vynui pagaminti renkamos istoriniame Fransola vynuogyne, vienoje aukščiausių augimviečių Penedeso regione. Ženklus dienos ir nakties temperatūrų svyravimas, o taip pat gerai vandenį sulaikantis kalkingo molio dirvožemis, užtikrina tolygų vynuogių nokimą, optimalų aromatų vystymąsi ir subalansuotą rezultatą kiekvienais derliaus metais. Pusė vyno yra fermentuojama ąžuolo statinėse, o kita pusė – neutraliose plieno talpose. Vėliau vynas 6 mėnesius brandinamas amerikietiško ir prancūziško ąžuolo statinėse (50% naujos). Butelyje vynas pasiekia savo piką po 3-4 metų brandinimo.
Vynas yra šviesaus aukso spalvos, su išraiškingais pasijų vaisiaus ir cidonijų aromatais, kuriuos papildo švelnios džiovintų vaisių ir skrudinimo natos. Burnoje švelnus, tačiau intensyvios ir galingos struktūros. Dera prie jūros gėrybių, žuvies ir paukštienos patiekalų.