Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
AKASHI viskio pavadinimas kilęs nuo Japonijos tokio paties pavadinimo miestelio, įsikūrusio vidinės Seto jūros pakrantėje, kuriame ir veikia Eigashima distilerija. Akashi yra kraftinis japoniško viskio prekinis ženklas, dar kitaip Japonijoje vadinamas Ji-whisky (nedidelių distilerijų gaminamas viskis).
Akashi Meisei (vaisinio skonio) viskis yra pagamintas, naudojant 30% salyklinių miežių, tris metus brandinamas amerikietiško ąžuolo statinėse. Sodraus aromato, saldaus skonio, kuris pasižymi maloniomis ąžuolo, vanilės ir saldžių prieskonių natomis.