Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
Vaisinio skonio viskis yra pagamintas naudojant 30% salyklinių miežių, tris metus brandinamas amerikietiško ąžuolo statinėse. Turtingo aromato, apvalaus ir saldaus skonio, jis pasižymi maloniomis ąžuolo, vanilės ir saldžių prieskonių natomis.
AKASHI viskio pavadinimas kilęs nuo Japonijos tokio paties pavadinimo miestelio, įsikūrusio vidinės Seto jūros pakrantėje, kuriame ir veikia Eigashima distilerija. „Akashi” yra kraftinis japoniško viskio prekinis ženklas, dar kitaip Japonijoje vadinamas Ji-whisky (nedidelių distilerijų gaminamas viskis).
Viskio gamybos subtilybės: spiritas distiliuojamas du kartus. Po antrojo distiliavimo viskis yra bespalvis, tačiau palaikius ąžuolo statinėse, jis įgauna auksinį atspalvį ir charakteringą aromatą. „Eigashima” distilerijoje viskiai brandinami nuo ne mažiau nei trijų iki aštuonių metų dažniausiai eks-burbono, chereso, balto ir raudono vyno, eks-sakės statinėse. Angelo dalis sudaro apie 7% pagaminto viskio.
GAMINTOJAS:
„Eigashima Company” – viena iš seniausių sakės gamintojų Japonijoje, įkurta 1888 m. ir viena iš seniausių šeimai priklausančių distilerijų Japonijoje. „Eigashima” buvo pirmoji japonų spirito varykla, gavusi licenciją gaminti viskį 1919 m. Pradėję nuo sakės, „Eigashima” įmonė užaugo iki gamyklos, kurioje, pasitelkiant aukštos kokybės priemones ir technikas, šiuo metu gaminamas viskis, brendis ir net vynas. Ši distilerija išskirtinė tuo, kad viskį gamina tik vieną mėnesį per metus. Tam yra importuojami atrinkti miežiai ir salyklas iš Škotijos bei naudojamas natūralus šaltinio vanduo iš Hiogo prefektūros. Distilerijoje gaminamas tiek salyklinis, tiek maišytas viskis.