Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
„Basil Hayden‘s“ Kentucky Straight burbono prekės ženklas buvo pristatytas 1992 m. Beam šeimos šeštos kartos atstovo, Jim Beam distilerijos meistro Booker Noe (Jim Beam anūkas), kuris sugalvojo sukurti mažų partijų, skirtingų profilių burbonus, kurie patenkintų įvairias auditorijas. Tačiau šio burbono šaknys ir pavadinimas siekia 1792 m., kai Sr. Haydenas (distiliuotojas) savo recepte panaudojo didesnį kiekį rugių nei kituose burbuonuose – tai viskiui suteikia stipraus aštrumo, bet tuo pačiu saldaus charakterio. Vėliau Hayden'o anūkas Raymond B. Hayden Nelsono grafystėje įkūrė distiliavimo gamyklą ir savo senelio garbei pavadino savo etiketę „Old Grand-Tad“. Kai „Beam Industries“ pristatė savo mažos partijos kolekciją, tarp keturių gėrimų buvo „Basil Hayden's“, kuriai, bendrovės teigimu, naudojama misa, panaši į tą, kurią iš pradžių panaudojo Haydenas 1792 m. Brandinimo amžius nėra atskleidžiamas, kaip jie patys teigia „Artfully aged“ – brandintas meniškai (mild 80-proof).