AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
1855 m. Vittorio Degli Albizi pirmasis Toskanoje pradėjo auginti Chardonnay vynuoges. Šios burgundiškos kilmės vynuogės puikiai prigijo Castello di Pomino dvare, garsiame savo vėsiu mikroklimatu.
Vynas pirmą kartą pagamintas 1973 metais iš vynuogių, surinktų vynuogyne esančio 700 metrų virš jūros lygio - tai pirmasis baltasis vynas Italijoje fermentuotas ąžuolo statinėse.
Vynas brandintas su mielėmis ąžuolo statinėse 10 mėnesių ir papildomus 4 mėnesius laikomas butelyje prieš išleidžiant į rinką.
Chardonnay vynuogės suteikia šiam vynui elegantišką, išraiškingą skonį. Jam būdingi prinokusių vaisių (persikų, bananų) aromatai, persipynę su vanilės ir lauro lapų natomis.
GAMINTOJAS
Jau daugiau kaip 700 metų Frescobaldi šeima aktyviai dalyvauja Toskanos bei visos Italijos kultūroje, komercijoje, finansuose bei istorijoje. Net 30 Frescobaldi šeimos kartų užsiima vyno gamyba, sujungdamos tradicijas su patirtimi ir inovacijomis. Šiandien daug šeimos narių dirba kompanijoje. Naujosios kartos perima savo tėvų žinias, profesionalumą ir kompetenciją.
Frescobaldi stilius sujungia savyje puikias tradicijas ir inovacijas. Jų prioritetas – išlaikyti prestižiškiausio Toskanos regiono vyno gamintojo reputaciją. Frescobaldi tiki krašto svarba auginant tobulos kokybės vynuoges bei investicijomis į žmogiškųjų išteklių profesionalumą.
Frescobaldi šeimai priklauso 5.000 hektarų nuosavybės bei 1.000 hektarų vynuogynų, pasiskirsčiusių nuostabiuose dvaruose Toskanoje, kuriančių „premium“ vynus.