Bennet puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Susipažinkite su slapukų politika čia
„Knob Creek“ Kentucky Straight burbonas pavadintas mažo upelio, tekančio distilerijos pietuose garbei. „Knob Creek“ burbono autorius - Beam šeimos šeštos kartos atstovas, Jim Beam distilerijos meistras Booker Noe (Jim Beam anūkas), 1992 metais sugalvojęs sukurti mažų partijų, skirtingų profilių burbonus, kurie patenkintų įvairias auditorijas.
„Knob Creek“ gaminamas ribotais kiekiais. Brandinamas 9 metus ir tuomet išpilstomas į amerikietiško ąžuolo statines, specialiai paruoštas su itin giliu apanglėjimo sluoksniu. Gilesnis apanglėjimo sluoksnis lengviau prisotina burbono skonį natūraliu ąžuolo saldumu. Kai pasiekiamas 50% alk. stiprumas (100-proof), burbonas supilstomas į išskirtinės formos, tik „Knob Creek“ burbonui gaminamus butelius. Rezultatas – turtingas, sodrus skonis su aiškiai juntamu klevų cukraus aromatu bei ilgai besitęsiančiu ryškiu poskoniu.