Granatų kokteilis su gvazdikėliais

Content:
Taurės tipas:
Receptas:
  • 2 gvazdikėlių
  • 70 ml skardinės SANPELLEGRINO gėrimo „Melogrago & arancia“
  • 40 ml UNDONE nealkoholinio džino „No. 2 juniper type“
  • 50 ml PFANNER apelsinų sulčių
  • 1½ saujos ledukų
  • 2 šaukštų granatų
Į aukštą stiklinę pridėti ledo kubelių, supilti mangų nektarą, citrinos sultis ir medaus sirupą, o pabaigoje užpilti SanPellegrino imbieriniu limonadu. Ant mokteilio viršaus uždėti agurko juostelę. Rinkinys: 4 mokteiliai.
Produktų rinkinys kokteiliui:
Kiekis Image Prekės pavadinimas Volume(L) ABV, % Kaina
- +
Pfanner Apelsinų sultys Volume(L) 1,00 l ABV, % non-alcoholic Kaina
- +
SanPellegrino Melograno & Aranciata Volume(L) 0,33 l ABV, % non-alcoholic Kaina
Yra sandėlyje
SKU
K2151
Į aukštą stiklinę pridėti ledo kubelių, supilti mangų nektarą, citrinos sultis ir medaus sirupą, o pabaigoje užpilti SanPellegrino imbieriniu limonadu. Ant mokteilio viršaus uždėti agurko juostelę. Rinkinys: 4 mokteiliai.
  1. Gvazdikėlius sutrinkite ir sumaišykite su SANPELLEGRINO gėrimu „Melogrago & arancia“, UNDONE nealkoholinio džinu „No. 2 juniper type“, PFANNER apelsinų sultimis ir sauja ledukų.
  2. Gautą gėrimą nukoškite ir sumaišykite su granatų sėklomis.
  3. Gėrimą patiekite stiklinėje su ledukais, apelsino skiltele ir papuoškite.
Search engine powered by ElasticSuite