The store will not work correctly when cookies are disabled.
AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
"Nonino Vuisinar" grapos gamybai naudojama vynuogė - Grave. Ši grapa brandinama iki 3 metų mažose laukinių vyšnių Vuisinar (saldaus medžio) statinėse. Tai saldaus, švelnaus ir delikataus skonio gėrimas. Grapa yra seniausias ir bene tradiciškiausias distiliatas šiaurinėje Italijoje, išgaunamas distiliuojant suspaustas vynuoges. Kuomet vynuogės yra suspaudžiamos, šviežios išspaudos yra nedelsiant nugabenamos į distileriją, kur vynuogių koteliai yra atskiriami. Tuomet likusi dalis yra patalpinama į rezervuarus, kur mielės ir enzimai kontroliuojamoje temperatūroje pradeda fermentacijos procesą. Grapą rekomenduojama patiekti tulpės formos taurelėje, kurioje geriausiai atsiskleidžia šio gėrimo skonio bei aromato savybės. Grapa turėtų būti pateikiama 10-14°C temperatūros. Jos nepatariama užšaldyti.