Ravioliai su rikota, bazilikais ir šilauogėmis

Ravioliai su rikota, bazilikais ir šilauogėmis

Greita pica su šviežiais mangais

Greita pica su šviežiais mangais

Sluoksniuotos tešlos spurgytės

Prekės ženklas
Torres
Content:
Taurės tipas:
Receptas:

receptas 40 spurgyčių 

  • 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos
  • Kiaušinio baltymo (patepti)
  • Miltelinio cukraus (pabarstyti)
  • TORRES NATUREO nealkoholinio vyno „Muscat“ (patiekti)

KREMUI:

  • 125 g sviesto
  • 200 g saldinto sutirštinto pieno
  • 250 ml grietinėlės
  • 40 g kukurūzų krakmolo
  • 1 didelio arba
  • 2 mažų kiaušinių
  • 30 ml brendžio arba likerio (citrinų, apelsinų)
  • 1 citrinos
  • 150 g grietinėlės sūrio „Philadelphia“
Produktų rinkinys kokteiliui:
Kiekis Image Prekės pavadinimas Volume(L) ABV, % Kaina
- +
Torres Natureo Muscat 0.00% Volume(L) 0,75 l ABV, % 0% Kaina
Yra sandėlyje
SKU
K2214
  • 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos
  • Kiaušinio baltymo (patepti)
  • Miltelinio cukraus (pabarstyti)
  • TORRES NATUREO nealkoholinio vyno „Muscat“ (patiekti)

KREMUI:

  • 125 g sviesto
  • 200 g saldinto sutirštinto pieno
  • 250 ml grietinėlės
  • 40 g kukurūzų krakmolo
  • 1 didelio arba
  • 2 mažų kiaušinių
  • 30 ml brendžio arba likerio (citrinų, apelsinų)
  • 1 citrinos
  • 150 g grietinėlės sūrio „Philadelphia“
  1. Kremui labai palengva ištirpinkite sviestą – jis neturi kunkuliuoti, o tik lėtai tirpti, į sviestą supilkite sutirštintą pieną ir grietinėlę, suberkite krakmolą, supilkite paplaktą kiaušinį ir nuolatos maišydami šluotele viską kaitinkite, nustatę mažiausią kaitrą, kol užvirs ir sutirštės – apie 6–7 min. Šioje vietoje reikalinga kantrybė, kad tinkamai susijungtų visi produktai. Kaitra turi būti mažiausia.
  2. Nukaiskite. Supilkite citrinos sultis, brendį ir suberkite tarkuotą citrinos žievelę, perdėkite į kitą indą, uždenkite paviršių plėvele, taip, kad plėvelė visur liestųsi su kremu, ir įstatykite į ledukų vonią (jei jums reikia kremą paruošti labai greitai). Jei turite laiko, tuomet tiesiog gerai ataušinkite kremą. Kremas turi būti uždengtas, nes nuo sąlyčio su oru susidarys nereikalinga plėvelė.
  3. Į visiškai atvėsintą kremą sudėkite grietinėlės sūrį, išmaišykite.
  4. Šaldytą sluoksniuotą tešlą atšildykite, pakočiokite, kad būtų gana plona, ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.
  5. Šaukštą kremo aplipdykite sluoksniuotos tešlos gabaliukais, patepkite kiaušinio baltymu, dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite įkaitintoje 200 °C orkaitėje. Iškepusius išimkite ir ataušinkite ant grotelių.
  6. Spurgytes apibarstykite milteliniu cukrumi.
  7. Prie šių spurgų puikiai tiks taurė TORRES NATUREO nealkoholinio vyno „Muscat“.
Search engine powered by ElasticSuite