The store will not work correctly when cookies are disabled.
AmberDrinks puslapyje yra naudojami trys pagrindiniai slapukų tipai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais ir funkciniais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.
Kremui labai palengva ištirpinkite sviestą – jis neturi kunkuliuoti, o tik lėtai tirpti, į sviestą supilkite sutirštintą pieną ir grietinėlę, suberkite krakmolą, supilkite paplaktą kiaušinį ir nuolatos maišydami šluotele viską kaitinkite, nustatę mažiausią kaitrą, kol užvirs ir sutirštės – apie 6–7 min. Šioje vietoje reikalinga kantrybė, kad tinkamai susijungtų visi produktai. Kaitra turi būti mažiausia.
Nukaiskite. Supilkite citrinos sultis, brendį ir suberkite tarkuotą citrinos žievelę, perdėkite į kitą indą, uždenkite paviršių plėvele, taip, kad plėvelė visur liestųsi su kremu, ir įstatykite į ledukų vonią (jei jums reikia kremą paruošti labai greitai). Jei turite laiko, tuomet tiesiog gerai ataušinkite kremą. Kremas turi būti uždengtas, nes nuo sąlyčio su oru susidarys nereikalinga plėvelė.
Į visiškai atvėsintą kremą sudėkite grietinėlės sūrį, išmaišykite.
Šaldytą sluoksniuotą tešlą atšildykite, pakočiokite, kad būtų gana plona, ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Šaukštą kremo aplipdykite sluoksniuotos tešlos gabaliukais, patepkite kiaušinio baltymu, dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite įkaitintoje 200 °C orkaitėje. Iškepusius išimkite ir ataušinkite ant grotelių.
Spurgytes apibarstykite milteliniu cukrumi.
Prie šių spurgų puikiai tiks taurė TORRES NATUREO nealkoholinio vyno „Muscat“.