The store will not work correctly when cookies are disabled.
In AmberDrinks website we use three types of cookies. By browsing further You accept mandatory and functional cookies. You can also accept use of other types of cookies to make your experiance better.
BenRiach 16 YO viskis po 16 metų brandinimo trijų tipų statinėse: burbono, chereso ir naujose ąžuolinėse, - įgauna turtingą ir subalansuotą skonį su švelniomis kreminio salyklo, laukinio medaus ir riešutiškomis ąžuolo natomis.
BenRiach distilerija viena iš dviejų likusių Škotijos regiono Speyside distilerijų, kuri sezoniškai pagamina ribotą viskio kiekį. Gamybai yra naudojami salykliniai miežiai, distilerijoje ruošiami tradiciniu „Floor Malting” metodu. BenRiach 16 YO viskis po 16 metų brandinimo trijų tipų statinėse: burbono, chereso ir naujose ąžuolinėse, - įgauna turtingą ir subalansuotą skonį su švelniomis kreminio salyklo, laukinio medaus ir riešutiškomis ąžuolo natomis.