In AmberDrinks website we use three types of cookies. By browsing further You accept mandatory and functional cookies. You can also accept use of other types of cookies to make your experiance better.
Read cookies policy here
„Calvados Boulard" Grand Solage yra pagamintas pačioje Normandijos širdyje, garsiajame Pays d'Auge regione. Gamintojai naudoja net 120 obuolių rūšių, kad pagamintų sidrą, kuris vėliau dukart distiliuojamas ir brandinamas statinėse. Taip gaunamas sodraus, turtingo skonio kalvadosas.
Kalvadosas - tai alkoholinis gėrimas, gaminamas iš obuolių sidro distiliacijos būdu. Skirtingų veislių obuoliai surenkami ankstyvą rudenį, brandinami, o vėliau iš jų spaudžiamos sultys, kurios fermentuojamos. Gautas sidras distiliuojamas ir brandinamas ąžuolo statinėse ne mažiau kaip 3 metus. Kalvadosas gaminamas Prancūzijos šiaurės vakaruose, Normandijos regione. Kalvadoso kilmės taisyklės (Appellation d'Origine Controlee) apibrėžia 3 zonas, kuriose gali būi gaminamas kalvadosas. Pays d'Auge regionas yra griežtesnio reglamentavimo zona, kurioje taikomi papildomi kokybės reikalavimai.